U droomt van een overloopzwembad of een skimmerbad?

Als u een inbouwzwembad wil aanleggen, hebt u een betrouwbare en ervaren partner nodig. Of u nu kiest voor een binnenzwembad, of een buitenzwembad, Swimtec zorgt voor de aanleg en het onderhoud! Bij de bouw van uw zwembad streven wij volgende waardes na:

  • Technisch hoogstaand: Uw project is bij ons in handen van bekwame, gemotiveerde mensen die dagelijks aan de slag gaan met passie om de beste zwembaden te bouwen! Wij kunnen dan ook technisch hoogstaande oplossingen aanreiken.
  • Kwaliteit: Swimtec staat garant voor hoge kwaliteit, zowel voor wat betreft bouw als voor wat betreft after service. Onze service- en plaatsingsdienst beschikt over al de competenties die nodig zijn om een zwembad te bouwen of te renoveren.
  • Stijlvol: Samen met u of uw architect helpen we bij uw ontwerp zodat dit een stijlvol element wordt dat samen één geheel vormt met de omgeving

 

Met deze waarden in het achterhoofd en in elk project aanwezig, zijn we een succesvolle onderneming geworden die jaar na jaar vele mensen gelukkig maakt door het realiseren van hun zwembaddroom! U kan op twee oren slapen en u hoeft enkel maar te genieten van de droom die wij hebben gerealiseerd: Vertrouw op onze passie, kennis en ervaring! U wil zelf een zwembad bouwen? Contacteer ons dan!

 

Wij maken uw dromen waar!

Afwerking

Er zijn diverse mogelijkheden voor wat betreft de afwerking: u kan kiezen voor een liner zwembad maar ook een bekleding met Mortex of met mozaïek is mogelijk!

Eindeloos genieten!

Bij Swimtec moet u enkel maar genieten: waterpret, kinderplezier, genieten, chillen, cocoonen, socializen, feesten, vrienden ontvangen of vrienden verbazen. Wij bouwen en onderhouden uw zwembad met dit ene doel voor ogen.